Over mij

Hallo, ik ben Tom!

Ik ben een fotograaf met een passie, een passie om mensen te fotograferen, een passie voor luchtvaart en een passie voor lange duurlopen. Daarnaast ben ik ook de man van Isabelle en de papa van Ona en Millie.

De kiem voor die passie ligt bij mijn interesse voor luchtvaart. Als jonge gast ben ik gestart met het fotograferen van vliegtuigen en helikopters. Oja, ik kijk nog steeds omhoog als er iets door het luchtruim vliegt… en kan je meteen ook zeggen welk type het is.

Naast de foto’s legde ik me ook toe op het schrijven van reportages over airshows en militaire oefeningen. Zo is de luchtvaart een opstap naar het bredere regionale nieuws. Als freelance fotograaf en reporter breng ik het nieuws in de ruime regio in beeld voor De Krant van West-Vlaanderen. Luisteren naar de kleine verhalen in de straat tot grote coverstory’s, maar steeds met de mensen centraal.

De journalistieke aanpak uit mijn dagelijks werk heb ik geperfectioneerd met foto- en flitstechnieken. Om verhalen van mensen in beeld te brengen, want iedereen heeft een boeiend verhaal te vertellen. Als huwelijks- en portretfotograaf leg ik jullie verhaal graag vast om een leven lang te koesteren.

Het creatieve in mijn verhaal startte al tijdens mijn grafische studies. Tot op vandaag is grafisch ontwerp mijn hoofdberoep. Mijn eerste stappen in de wereld van papier en inkt zette ik als layouter bij Roularta Media Group. Vandaag ben ik grafisch medewerker bij de Cel Creatie van Stad Brugge. Zo weet je meteen waarom ik liever een écht boek op papier in handen heb of heel stiekem snuif aan vers gedrukt drukwerk.

Mijn sportieve uitlaatklep is er een van kilometers maken. Lange duurlopen, intervals, tempotrainingen. Liefst van al geen rondjes, maar de natuur in. Natuurlijk ook trainen met een doel voor ogen, zoals mijn eerste marathon in 2021.

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.  Meer info