FOTOGRAFEREN

Sinds 2004 ben ik actief als fotograaf voor pers- en huwelijksopdrachten. Ik werk vanuit Brugge en doorkruis het ganse land voor allerhande opdrachten. Hieronder een beknopt overzicht van mijn foto diensten. Meer info? Contacteer mij en misschien zien we elkaar binnenkort voor mijn lens.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

HUWELIJK

  • Verliefd of verloofd… en jullie staan voor een belangrijke dag? Neem dan een kijkje in de voorbije reportage albums en overtuig jezelf om jullie dag met een mix van journalistieke- en portretfotografie in beeld te laten brengen.

Contact

START VANAF €175

SHOOT!

  • Een fotoshoot of kortweg Shoot! is een fotoreportage alleen, met z’n tweetjes, familie of een groep vrienden. Van klein tot groot. Leuk om cadeau te geven of gewoon om zelf te houden. Op een toffe locatie naar eigen keuze sta je voor de lens.

Contact

MAATWERK

Reportage

  • Bijna 15 jaar actief als fotograaf voor freelance pers- en reportagewerk. Ik verzorg publicaties in kranten, tijdschriften en vakbladen: algemeen nieuws, sfeerreportages en sport. Een sterke interesse in luchtvaart, defensie en maritieme reportages.

Contact